Inför ditt besök!

Du behöver ingen remiss för att söka fysioterapeut/sjukgymnast.
Vi är anslutna till Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen.
Ditt Besök
Vi är anslutna till Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen vilket gör att du som patient betalar 200kr (sedan 1/4-2024) om du inte har ett frikort.
Vid första besöket är det bra om du har med dig legitimation, eventuellt högkostnadskort/frikort, remiss om du har en sådan och röntgensvar. Räkna med att första besöket tar cirka 50 minuter och att du troligtvis kommer behöva ta av dig till underkläder vid undersökning beroende på ditt besvär. Undvik starka parfymer.

Boka tid
Enklaste sättet att boka tid hos oss är att klicka på BOKA BESÖK, här eller längst upp på sidan. Där hittar du våra lediga nybesök och även lediga återbesök om du är under behandling hos oss.

Kostnad
Ett besök hos en av våra fysioterapeuter kostar 200 kronor och är frikortsgrundande. Högkostnadsskyddet för läkarbesök och sjukvårdande behandling i VGR ligger år 2024 på 1400 kronor, under en 12 månaders period. Vi är anslutna till e-frikort och kan lätt se hur du ligger till i ditt högkostnadskydd. Barn och ungdomar under 20 år och äldre över 85 år, betalar inget för sina besök.

Lämna återbud
Återbud skall lämnas 24 timmar innan besöket, sent återbud och uteblivet besök debiteras 200 kr, även för dig som har frikort, enligt VGRs fastställda avgiftsnivåer. Du kan maila eller ringa för att lämna återbud. På vår telefonsvarare kan du lämna meddelande hela dygnet, alla dagar. Vi lyssnar av telefonsvararen löpande gånger under dagen. Du kan även själv avboka din tid via den email-bokningsbekräftelse du fick vid bokningen, där har du en länk för att lämna återbud till just den tid som mailet avser.

Skriv till oss
Du når oss på mail info@irorelse.se eller via kontaktformuläret under rubriken OM OSS.
När du vill komma i kontakt med oss för tidsbokning via mailen, så är vi tacksamma om du skriver ditt mobilnummer, så kan vi hjälpa dig på bästa och snabbaste sätt.

Telefon
 
Vårt nummer är 031-811750, vi har ingen receptionist och svarar enbart i telefon när vi inte är upptagna med patienter. Vanligen så når du vår telefonsvarare, lämna gärna ett meddelande där med ditt namn, personnummer, ärende och telefonnummer så ringer vi upp dig. OBS, du kan inte skicka sms till oss via detta nummer.

Parkering
Det finns en parkering nära oss på Ängemarken där du behöver Aimo parkeringsapp. Längs gatan kan stå kortare stunder, var noga med att läsa skyltningen. Här gäller Göteborgs parkeringsapp. Närmsta större parkering finns mellan Irörelse och Sahlgrenska och heter Medicinaregatan norra i Göteborgs parkeringsapp.

Adress
Ängemarken 8C, 413 20 Göteborg