Inför ditt besök!

Du behöver ingen remiss för att söka fysioterapeut/sjukgymnast.
Vi är anslutna till Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen.
Ditt Besök

Vi är anslutna till Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen. Ett besök på mottagningen hos en av våra fysioterapeuter samt videosamtal kostar 100 kronor och är frikortsgrundande. Frikort får du när du betalat 1300 kronor för läkarbesök och sjukvårdande behandling, där fysioterapi ingår.

Barn och ungdomar under 20 år och äldre över 85 år, betalar inget för besöket. Vid första besöket är det bra om du har med dig legitimation, eventuellt högkostnadskort/frikort, remiss om du har en sådan och röntgensvar. Räkna med att första besöket tar cirka 50 minuter och att du troligtvis kommer behöva ta av dig till underkläder vid undersökning beroende på ditt besvär. Undvik starka parfymer. Om du är tvungen att avboka ditt besök, så måste du göra det senast 24 timmar innan. Vi har telefonsvarare hela dygnet, där du kan lämna ditt meddelande. Återbud senare än 24 timmar och uteblivet besök debiteras med 100 kr, även om du har frikort, enligt VG regionens fastställda avgiftsnivåer.

Boka tid
Enklaste sättet att boka tid hos oss är att klicka på BOKA BESÖK, här eller längst upp på sidan. Där hittar du våra lediga nybesök och även lediga återbesök om du är under behandling hos oss.

Skriv till oss
Du når oss på mail info@irorelse.se eller via kontaktformuläret under rubriken OM OSS.
När du vill komma i kontakt med oss för tidsbokning via mailen, så är vi tacksamma om du skriver ditt mobilnummer, så kan vi hjälpa dig på bästa och snabbaste sätt.

Telefon
031-81 17 50
Vi har sedan årsskiftet ingen receptionist och svarar nu enbart när vi inte är upptagna med patienter. Om du når våran telefonsvarare så lämna gärna ett meddelande med ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Kostnad
Ett besök hos en av våra fysioterapeuter, både på mottagningen och via video, kostar 100 kronor och är frikortsgrundande. Frikort får du när du betalat 1300 kronor för läkarbesök och sjukvårdande behandling, under ett och samma år. Barn och ungdomar under 20 år och äldre över 85 år, betalar inget för besöket.

Återbud
Återbud skall lämnas 24 timmar innan besöket, sent återbud och uteblivet besök debiteras 100 kr, även om du har frikort, enligt VG regionens fastställda avgiftsnivåer. Du kan maila eller ringa för att ge återbud. På vår telefonsvarare kan du lämna meddelande hela dygnet, alla dagar.  Vi lyssnar av telefonsvararen många gånger under dagen.

Parkering
Under maj 2023 pågår vägarbeten och husrenoveringar i området vilket begränsar parkeringsmöjligheterna i närområdet.  Närmsta stora parkering finns mellan Irörelse och Sahlgrenska, och heter Medicinaregatan norra i Göteborgs parkeringsapp.

Adress
Ängemarken 8C, 413 20 Göteborg