Rehabilitering

Kroppen har egna resurser till självläkning men ibland behövs professionell bedömning, rehabilitering och vägledning för att få en optimal funktion.

Vi samarbetar kontinuerligt med primärvården, specialistkliniker, Sahlgrenska universitetssjukhuset, övriga regionssjukhus, tandläkare och många andra.
Boka Tid
Telefon
031-811750
Email
info@irorelse.se
Adress
Ängemarken 8C,
413 20 Göteborg
Öppettider:
Måndag
08:00-17:00
Tisdag
08:00-17:00
Onsdag
08:00-17:00
Torsdag
08:00-17:00
Fredag
08:00-15:00
Kroppen har egna resurser till självläkning men iblandbehövs professionell bedömning, rehabilitering ochvägledning för att få en optimal funktion.

Vi samarbetar kontinuerligt med primärvården, specialistkliniker, Sahlgrenskauniversitetssjukhuset, övriga regionssjukhus, tandläkare och många andra.
Boka En Tid
Bäckenhälsa
Vi har erfarenhet och kompetens inom kvinnohälsa samt manlig smärta i bäckenområdet.
Led, nack & ryggbesvär
Bedömning, behandling och rådgivning.
Motions & Muskelrelaterat
Det finns många olika motionsrelaterade skador. Oftast är det sen/muskelapparaten som skadas. En del är akuta: t.ex. fotledsstukningar, muskelbristningar, frakturer, medan andra mer beror på en överbelastning av något slag : tennisarmbåge, nackont eller hälsenebesvär. Samma skada och/eller diagnos kan ge helt olika symptom och kräver olika behandling och rehabilitering. Vi på I rörelse är bra på att undersöka och bedöma denna typ av skador. Utifrån bedömningen lägger vi upp ett individuellt rehabprogram.
Spänningsrelaterat
Vi har bred kunskap inom spänningsrelaterade besvär